WEB PROMOCIJA - osigurajte posjete svojim stranicama

Svrha svake stranice je privući što je moguće više ciljanih posjetitelja koji su zainteresirani za određenu uslugu, proizvod ili informaciju. Cilj optimizacije je povećanje ciljane posjećenosti web stranica sa tražilica na način da se stranice dovedu u vrh rezultata pretraživanja čime se i povećava broj kontakata i/ili direktna prodaja.

Optimizacija i pozicioniranje za tražilice je proces koji se odvija u prosjeku od 6 do 12 mjeseci za maksimalne rezultate. Vrijeme također ovisi o starosti domene, ukoliko je domena nova potreban je navedeni rok, ukoliko je domena starija, taj rok može biti nešto kraći. Uglavnom minimalni rok na koji je moguće uslugu naručiti je 6 mjeseci.

Istraživanja pokazuju da je najlošiji dio domaćih web stranica njihova slaba posjećenost. Ona je rezultat loše optimizacije i nikakve web promocije. Naši paketi web promocije uključuju sve potrebne mjere koje Vašim stranicama donose ciljane posjete.

SEO START paket

Osnovni web promo paket, idealan START za NOVOOTVORENE i slabo posjećene stranice koje traže više posjeta... Uključuje prijevu na tražilice, prijavu na kataloge i SEO optimizaciju početne stranice, te još jedne stranice Vašeg weba.

SEO UTRKA paket

U utrci sa svim elementima START paketa, ovaj paket nudi i jednokratnu potpunu ON page optimizaciju svih Vaših stranica, OFF site promociju kroz članke i vijesti na našim portalima.

SEO CILJ paket

Cilj za tvrtke koje žele maksimalno iskoristiti mogućnost interneta u poslovanju. Uključuje prijavu na tražilice, prijavu na katalog, konstantnu ON page optimizaciju svih stranica i OFF page promociju na našim internet medijima.

Krenite u utrku s nama

Optimizacijom stranica prema ključnim riječima koje opisuju Vašu djelatnost, osiguravate njihovo pojavljivanje na tražilicama.

Upisom u web kataloge i imenike svoje stranice povezujete se sa drugim stranicama i postajete punopravni dio mreže. Vaše stranice prestaju biti pusti otok na koji nitko ne dolazi, već preko poveznicama na drugim stranicama počinju primati ciljane posjete, toliko nužne za poslovni uspjeh.

Promotivnim člancima i sponzoriranim vjestima na našim portalima osiguravate konstantnu pozornost i dostupnost Vaših oglasa svim našim posjetiteljima (90 000 jedinstvenih pregleda mjesečno)