Za pregledavanje ove stranice potreban Vam je flash player. Flash player možete pronaći ovdje. Nakon što ga preuzmete potrebno ga je instalirati. To ćete učiniti tako da pokrenete datoteku "install_flash_player.exe".

CD/DVD promocija...

CD-ROM/DVD

Ako želite prezentirati svoju tvrtku/proizvod/projekt na jedinstven način, promotivni CD/DVD mogao bi Vam u tome pomoći. U Novom Valu možemo za Vas kreirati profesionalan i elegantan CD/DVD kako biste na što bolji način prezentirali Vaše proizvode ili usluge i distribuirali ih do potencijalnih ili postojećih klijenata. Promotivni CD/DVD je jednostavan za pregledavanje i pronalaženje informacija koje su klijentu zanimljive.

U mogućnosti smo Vam pružiti širok spektar usluga od umnožavanja CD-ova sve do kompletnih CD/DVD promo materijala (naljepnica, omot, kutija, pakiranje, vrećica...)

Svaki naš dizajn je unikatan i kreiran samo za Vas i Vašu promociju.

1. Umnožavanje CD-a

Možemo Vam ponuditi uslugu umnožavanja CD/DVD medija. CD/DVD medije umnožavamo pomoću Multiplex uređaja. Multiplex je uređaj koji nam omogućuje da u vrlo kratko vrijeme umnožimo tj. presnimimo veliku količinu CD-a ili DVD ROM-ova. Najviše se koristi prilikom izrade promotivnih CD/DVD-a, CD posjetnica i sličnih sadržaja.

2. CD/DVD naljepnice

Izled CD medija gotovo je jednako važan kao i sadržaj medija. Da bi osigurali uspješnost promotivne kampanje povjerite dizajn naljepnica našim dizajnerima.

Naši dizajneri posjeduju kombinaciju nevjerojatne kreativnosti, radne discipline i iskustva stečenog godinama rada u grafičkom dizajnu.

3. CD/DVD omoti

Ukoliko se želite promovirati putem CD-a/DVD-a potreban Vam je omot za CD/DVD. Mi Vam možemo pružiti uslugu tiska Vašeg dizajna omota za CD, a isto tako možemo kreirati omot za CD/DVD koji će Vas predstaviti na jedinstven način.

4. CD/DVD kutije

Elegantne i jedinstveno oblikovane kutije za CD/DVD prikladne za male tvrtke i korporacije. Proizvodimo kutije za Vaše glazbene CD-ove/DVD-ove, DVD filmove, software CD/DVD.

5. CD/DVD etui

Promocija tvrtke pomoću promotivnih poklona ima važnu ulogu u marketinškoj strategiji većine uspješnih kompanija. Bit će nam zadovoljstvo pomoći Vam u promociji Vašeg poslovanja. Novi Val Vam može ponuditi tisak na CD etui.

on line narudžba CD/DVD naljepnica

on line narudžba