Za pregledavanje ove stranice potreban Vam je flash player. Flash player možete pronaći ovdje. Nakon što ga preuzmete potrebno ga je instalirati. To ćete učiniti tako da pokrenete datoteku "install_flash_player.exe".

Što su koverte?

Što su koverte ???

Koverte (omotnice ili kuverte) bi mogli nazvati ambalažom za pismo/dokumente i koristimo je kada dokumente ili pisma želimo poslati poštom ili dostavom njihovom primatelju. Koverte se proizvode u pravilu strojno, a najčešće upotrebljavana koverta je popularno zvana "American forma" ~ 230 x 110 mm.

Kome su potrebne koverte?

Kome su koverte potrebne ???

Koverta je potrebna svim poduzećima za svakodnevnu korespodenciju raznih tiskovnih materijala kao što su ponude, dopisi, računi i sl.

Koliko traje tisak tj. izrada koverte?

Koliko traje tisak tj. izrada koverte?

Rok izrade koverte ovisi o pripremljenosti Vaših materijala za tisak. Naručujete li ih prvi puta tada je potrebno prvo koverte dizajnirati i otisnuti na koverte, tada je rok izrade 3 do 7 radnih dana. Naručujte li ponovni tisak svojih koverti, bez izmjena ili ako već imate vlastitu pripremu za tisak ili gotove fotolite tj. grafičke filmove (sukladne našim standardima tj. tehnološkom procesu), rok može biti puno kraći.

Cjenik memoranduma...

Cjenik koverte

Za cijene izrade koverti molimo Vas da nam pošaljete mail s potrebnim informacijama koje se traže u online narudžbi koverti. Molimo Vas da ispunite što više polja tj da nam pošaljete što više informacija za izradu Vaših koverti kako bi kalkulacija cijena za koverte bila što točnija.

on line narudžba koverte

on line narudžba KOVERTI