Za pregledavanje ove stranice potreban Vam je flash player. Flash player možete pronaći ovdje. Nakon što ga preuzmete potrebno ga je instalirati. To ćete učiniti tako da pokrenete datoteku "install_flash_player.exe".

Što je plakat/poster?

Što su plakati, posteri ???

Plakat ili poster najlakše možemo definirati kao tiskani promo materijal. Upotreba plakata česta je u promociji proizvoda i usluga (npr. rock koncerta, izložbi, događaja, akcijskih popusta...). Plakate tiskamo najčešće na 135 g. Kunstdruck sjajnom papiru, u osnovnim veličinama B1, B2, A3. Dimenzije B1 plakata su 98 X 68 cm (rezni), B2 plakat je duplo manji od B1 i njegove dimenzije su 68 X 48 cm (rezni), dok su dimenzije A3 plakata 32 X 44 cm (rezni). U mogućnosti smo izraditi plakate i na drugim vrstama papira kao i u drugim dimenzijama ovisno o Vašim potrebama.

Kome je potreban tisak plakata?

Kome je potreban tisak plakata ???

Svojedobno su plakate zbog velikih troškova tiskale samo velike kompanije, no danas, pojavom kvalitetnog digitalnog tiska, plakate mogu po ujednačenim cijenama tiksati većina malih i srednjih poduzeća ili obrta. Plakat je izvrstan alat marketinga. Utjecaj, dobro oblikovanih i postavljenih plakata, na prodaju vjerujemo ne treba dodatno objašnjavati.

Koliko traje tisak tj. izrada plakata?

Koliko traje tisak tj. izrada plakata, postera ???

Rok izrade, tiska plakata koje ste sami oblikovali (dizajnirali) traje 2 radna dana, a ako Vam je potreban dizajn plakata i priprema za tisak tada se rok izrade plakata produžuje. Imate li dodatnih pitanja oko izrade plakta ili postera prelažemo Vam da nas nazovete telefonom ili da nam pošaljete e-mail upit.

on line narudžba plakata

on line narudžba PLAKATA