Eng|Hrv

Za pregledavanje ove stranice potreban Vam je flash player. Flash player možete pronaći ovdje. Nakon što ga preuzmete potrebno ga je instalirati. To ćete učiniti tako da pokrenete datoteku "install_flash_player.exe".

Što je vizitkarta, vizitke, posjetnica???

Vizitkarta, vizitka, posjetnica, podsjetnica je papir standardiziranog formata (najčešći je 90 x 50 mm, 85 x 55 mm) na kojem se nalaze podaci o nekoj osobi ili poduzeću. Vizitkarta, vizitka, posjetnica, podsjetnica razmjenjuje se prilikom poslovnih susreta. Kultura poslovanja nalaže Vam ulaganje određenih sredstava u kvalitetno oblikovane i izradu vizitkarte.

Kako izraditi vizitkarte, vizitke, posjetnice

Kako izraditi vizitkarte, vizitke, posjetnice?

Vrlo jednostavno, nazovite nas i mi ćemo Vam u tome pomoći. Ako Vam je potreban veći broj komada preporuča se offset tisak, kojim se postiže visoko kvalitetan otisak posjetnica od jedne boje do punog kolora na različitim vrstama papira. Za manji broj komada vizitke preporuča se digitalni tisak.

Kako izraditi vizitkarte, vizitke, posjetnice

Grafička priprema posjetnica/vizitki

Kako biste samostalno napravili grafičku pripremu posjetnica prema pravilima sturke, pogledajte naš vodič za grafičku pripremu posjetnica/vizitki.

Koliko traje izrada vizitkarta, vizitke, posjetnica

Koliko traje izrada vizitkarta, vizitke, posjetnica?

Rok izrade ovisi o pripremljenosti Vašeg materijala za tisak vizitke, a može biti u rasponu od nekoliko sati do nekoliko dana.

Cjenik vizitkarte, vizitke, posjetnice...

Cjenik vizitkarte, vizitke, posjetnice

Za cijene izrade vizitke molimo Vas da nam pošaljete mail s potrebnim informacijama koje se traže u online narudžbi vizitki, posjetnica. Molimo Vas da ispunite što više polja tj da nam pošaljete što više informacija za izradu vaših vizitki, posjetnica kako bi kalkulacija cijena za vizitkarte, vizitke, posjetnice bila što točnija.

on line narudžba VIZITKI