TISAK U NOVOM VALU

Možemo Vam ponuditi različite vrste tiska kao što su offset tisak, digitalni tisak, tampon tisak, sitotisak. U skladu s Vašim zahtijevima, potrebama i tehnološkim mogućnostima odabrat ćemo za Vas idealnu vrstu tiska. S obzirom na tehnologiju i znanje koje imamo u stanju smo Vam ponuditi široku paletu tiskanih materijala kao što su: kalendar (stolni, zidni, džepni...), memorandum, kovertu, rokovnik, naljepnice, letak, vizitke, plakati (B1, B2, A3), naljepnice i omot za CD, blokove za pisanje, samokopirajuće blokove, mape, brošure, pozivnice...

Uz kvalitetne tiskarske strojeve, i tisak postaje pravo zadovoljstvo.

Nakon obrade donešenog materijala za tisak i grafičke pripreme za tisak slijedi izrada tiskovnog materijala u nekoj od tehnika tiska. Za tisak u velikoj nakladi uvijek se radi probni otisak kojeg stranka i naš djelatnik zajedno prouče kako nebi došlo do pogrešaka u tiskanoj seriji. Poslušat ćemo svaki Vaš prijedlog ili kritiku, ako je to potrebno, i zajedno s Vama, a u skladu s tehnološkim mogućnostima, doći do kvalitetnog tiskanog proizvoda.

Neke materijale za tisak možete i sami grafički pripremiti ako imate znanja i uz malu pomoć naših uputa za grafičku pripremu koje se nalaze na našem serveru i možete ih pogledati ovdje.

URED NOVOG VALA

Naš ured se nalazi u Trnjanskoj 72, Zagreb. Broj telefona u uredu nam je 01 / 6673 789, 01/ 6314 595, radno vrijeme je radnim danom od 08:00 do 16:00 sati. U uredu možete razgledati sve naše proizvode te se upoznati sa širokim spektrom grafičkih usluga koje pružamo. Ispred ureda Vam je u pravilu osigurano parkirno mjesto bez naplate. Naša primarna e-mail adresa na koju nam možete postavljati upite je novival@novival.hr

RADIONE (TISKARA I ODJEL DORADE) NOVOG VALA

Tisak i odjel dorade se obavljeju u neposrednoj blizini našeg ureda, u Dugavama, Hribarov prilaz 8, pored Oktogona. Stranke primamo u uredu gdje i isporučujemo robu (robu po potrebi i dogovoru dostavljamo na području cijele Hrvatske). Stranke u pravilu ne primamo u radionama (tiskara ili dorada).

KAKO DO NOVOG VALA

OSNOVNE INFORMACIJE:

  • NOVI VAL d.o.o.
  • poduzeće za grafičku djelatnost i trgovinu
  • Trnjanska 72, 10000 Novi Zagreb
  • tel: 01 / 6673 789
  • fax: 01/ 6686 602
  • mob: 091 / 6673 789
  • e-mail: novival@novival.hr
  • web: http://www.novival.hr
  • radno vrijeme za stranke : 08:00 16:00