KOOGLE izvrstan blagdanski poslovni poklon

KOOGLE su ručno rađeni, unikatni ukrasi od puhanog stakla koji se u staklopuhačkoj obiteljskoj radionici iz Zagreba izrađuju 60 godina, već treću generaciju.

KOOGLE spajaju dvije komponente: obrtničku – znanje, umijeće i vještinu puhanja stakla i osobnu – estetiku i kreativnost u prezentaciji.

KOOGLE su namijenjene ljudima koji su neopterećeni stereotipima i otvoreni su za nove percepcije te cijene ručni rad i ekološki aspekt proizvodnje.

KOOGLE su u potpunosti ručni rad, a proizvodi se mogu koristiti kao ukrasni predmeti, suveniri, konfeti za vjenčanja, personalizirani pokloni, korporativni pokloni itd.

KOOGLE se ostavljaju prozirnima te se ukrašavaju tako da se pune prirodnim materijalima: perje, špaga, drvo, suho bilje, školjke, vuna, bobice, mahovina, gumbi, drvene perle, drvene bojice, fotografije itd.

KOOGLE izrađujemo u raznim veličinama i oblicima. Pakiraju se u posebne ukrasne kartonske kutije. Različitim opcijama personalizacije dodatno naglasite poruku Vaše tvrtke.

KOOGLE su u potpunosti reciklirajući proizvod, jer staklo nije otpad već sirovina koju je moguće u potpunosti reciklirati i ponovno ga upotrijebiti bezbroj puta, uz nepromijenjenu kvalitetu

KOOGLE proizvod je jedinstven, karakterističan i prepoznatljiv. Ne postoji isti, niti sličan proizvod takvog karaktera.