Sigurnosno LED svjetlo za trčanje

TRČANJE PO MRAKU

Sve je veći broj ljudi koji su počeli uživati u trčanju. Zdrava aktivnost koja nam pomaže da fizički, mentalno i emocionalno bolje osjećamo.

U današnje vrijeme kada svi živimo po nekom užurbanom rasporedu, vremena za trčanje nema previše. Zato se mnogi odlučuju na trčanje po mraku.

Često je jedino vrijeme za trčanje u tami ranih jutarnjih ili kasnih večernjih sati. Kada se odlučimo baviti trčanjem uvijek razmišljamo i o mogućoj promjeni u prehrani, novim tenisicama za trčanje, odjeći u kojoj ćemo se najbolje osjećati, ali trebali bi razmišljati i o sigurnosti.

Trčanje u mraku predstavlja rizik i izazov. Najveći problem s kojima se trkači susreću u mraku je vidljivost. osobito ako se nalaze na prometnim područjima. Zato se najbolje opremiti raznovrsnom sigurnosnom opremom.

Nisu samo trkači u opasnosti, tu su i biciklisti, hodači, djeca…svi koji se kreću tijekom mraka u prometnim područjima.

Za sigurnost pri svim vrstama aktivnosti tijekom tamnih dijelova dana koristite reflektirajuću opremu i dodatke. Sigurnost na prvom mjestu!

U našem asortimanu možete pronaći razne dodatke te reflektirajuću odjeću koja će vas učiniti sigurnijima i vidljivijima.

SIGURNOSNO SVJETLO

Ovoga puta izdvajamo sigurnosno svjetlo Labyr. Cool svjetiljka u obliku slušalica od ABS i PVC plastike s reflektivnim svijetlom. Proizvodi dolazi s dvije baterije, a 2 LED-a imaju 2 modela rada.

sigurnosno-svijetlo-98511_set
sigurnosno-svijetlo-98511_106-c

Sigurnosno svjetlo Labyr

  • ABS i PVC plastika
  • reflektivno svjetlo
  • 2 LED-a s 2 modela rada
  • 63 x 89 x 28 mm
  • idealno za tenisice
  • MOGUĆNOST PERSONALIZACIJE

Sigurnosno LED svjetlo idealno je i lagano se montira na tenisice te vas čini vidljivijima u mraku. Naravno uporaba ovog reflektivnog svjetla nije nužno ograničena na tenisice 🙂

Bilo da trčite, biciklirate ili hodate tijekom tamnijeg ranog jutra ili kasne večeri budite sigurniji i vidljiviji pomoću sigurnosnog svijetla. Naravno pritom izgledajte cool!

Idealan mali gadget koji je moguće personalizirati. Napravite tisak svog branda, loga ili otisnite poruku te poklonite prijateljima, kolegama ili iskoristite kao promotivni materijal.

Kako sigurnosno LED svjetlo Labyr izgleda i kako se stavlja pogledajte u kratkom videu.

Za sve aktivnosti u prometnim područjima tijekom mraka dobro je biti što vidljiviji. Provjerite proizvode koji su tu za vašu sigurnost!

Navlaka za ruksak, reflektirajuća


Reflektirajuća navlaka za ruksak

reflektivna traka


Reflektivna traka za oko ruku ili nogu IM 6084
plastična reflektivna traka

sal sigurnosni 3v8_97_C_lb


Reflektirajući šal HV TWISTER 3V8
unisex, 100% poliester, Single Jersey, reflektirajuće trake