Cjenici

Možemo vam ponuditi oblikovanje i izradu svih vrsta cjenika i jelovnika za kafiće i restorane kao što su plastificirani cjenici, listovi za umetanje u korice i drugo. A5 format je jedan od najčešće korištenih za izradu cjenika u caffe barovima. Tiskamo ih u varijanti jednostranog i najčešće obostranog kolor tiska. Dodatna plastifikacija ili laminacija preko ruba cjenika znatno produžuje njegov vijek trajanja, tako da ni prilikom prolijevanja pića po cjeniku ne dolazi do oštećenja. U ponudi imamo i specijalni sintetički papir synaps koji je nepoderiv, otporan na masnoću, vlagu i toplinu, tj. idealan je za izradu cjenika i jelovnika. Izrađujemo i tvrde kaširane korice za cjenike i jelovnike u raznim dimenzijama i završnim izvedbama.

Cijena izrade cjenika
U našem kalkulatoru za naručivanje nakon odabira željenih opcija i količine automatski se izračunava cijena. Za složenije izrade molimo vas da nam pošaljete mail s potrebnim informacijama kako bi kalkulacija cijena letaka bila što točnija.

KALKULATOR

Odaberite dokumente pripreme ili materijale za izradu pripreme za tisak. Moguć je upload najviše jednog dokumenta po narudžbi maksimalne veličine 64 MB. [Odaberi datoteku]

Narudžba

--Nema odabranih stavki--