,

Stolni kalendar jednolisni


OPSEG: 1 list
DORADA: savijanje
STOLNI FORMAT: š 21 x v 10 x d 5 cm
OTVORENI FORMAT: 21 x 32 cm
FORMAT ZA DOTISAK: 21 x 10 cm
TISAK KALENDARIJA: kolor jednostrani, 4/0
PAPIR: karton 300 g
PAKIRANJE: po 100 kom + american kuverta

Mogućnost odabira kalendarija u 3 različita stila.
Mogućnost odabira boje naglaska (crvena u slikama) kako bi kalendarij komplementirao Vaš dizajn reklamnog prostora.
Svoj stil kalendarija i boju naglaska zapišite u polje napomene kod plaćanja, upload motiva za reklamni prostor također se obavlja na stranici plaćanja.
Dizajn reklamnog prostora nije uključen u cijenu, te se naplaćuje prema cjeniku usluga grafičkog oblikovanja.
U mogućnosti smo i otisnuti unutarnju stranu kalendara, molimo zatražiti ponudu prilikom ispunjavanja narudžbe ili nas kontaktirajte.

Cijena: 5,50 kn + PDV (dizajn reklamnog prostora nije uključen u cijenu)

Stolni kalendar jednolisni

Stolni kalendar jednolisni je popularno učinkovito sredstvo koje Vas prati 365 dana u godini i kao takvo idealan je poslovni poklon Vašim partnerima.

Naša usluga dizajna i grafičke pripreme za dotisak

Ukoliko nemate vlastitu grafičku pripremu za dotisak, naši dizajneri su u mogućnosti osigurati Vam isto. Jednostavno nam recite svoje želje, budite određeni i osigurajte nam jasne informacije, pošaljite Vaš logo, podatke i eventualno sliku koju želite.

Slanje dokumenata za dotisak

– ako donosite ili šaljete e-mailom motiv za tisak u vektorskom formatu (AI, CDR, EPS, FH, PS, PDF itd.), vodite računa da korišteni fontovi budu pretvoreni u krivulje. Vektorski formati su najkvalitetniji.
– ako donosite ili šaljete e-mailom motiv za tisak u rasterskom formatu (TIF, BMP, JPG itd.), vodite računa da slika bude u što većoj razlučivosti, barem 180-240dpi stvarne veličine motiva.

Kalendar je popularno učinkovito sredstvo koje Vas prati 365 dana u godini i kao takvo idealan je poslovni poklon Vašim partnerima. U ponudi osim zidnih, stolnih CD kalendara, te tromjesečnih kalendara imamo i džepne kalendare.

Veći odabir kalendara poput, stolnih džepnih kalendara, trodijelnih kalendara i zidnih kalendara imate na sljedećem linku.

Veći odabir kalendara poput, stolnih cd kalendara, trodijelnih kalendara i zidnih kalendara imate na sljedećem linku.