, , , , ,

Poslovni poklon paket – MEDENI 04


Poslovni paket MEDENI 04 sadrži:

BAGREMOV MED
Blagog okusa, bogat fruktozom, karakteristične svijetlo žute boje. Boja meda varira ovisno o podneblju i biljkama koje pčele skupljaju za vrijeme paše bagrema. S pašnjaka smještenih u blizini sela Strašnik, u okolici Petrinje.
Pakiranje: 815 g

MEDENJACI
Rađeni po tradicionalnoj recepturi. Pomno izabrani prirodni sastojci i tajni začini učinili su naše Samoborske medenjake neodoljivima.
Sastojci: Pšenično brašno T-550, maslac, šećer u prahu (slatki snijeg za dekoraciju), jaja, kakao prah, med, prašak za pecivo, papar, škrob, cimet, aroma diz.tij.
Pakiranje: 200 g

MEDOVAČA
Rakija-liker nastaje destiliranjem sortnih slatkih vrsta jabuka, te nakon odležavanja destilata od najmanje godinu dana miješa se sa vrhunskim medom iz Ličkog podneblja. Sadrži oko 23% vol. alkohola, ima izvrsnu aromu i okus, a po svom sastavu jamči i ljekovita svojstva.
Boca: 0,20 l

Pakiranje: kartonska kutija s poklopcem i slamicom, 302 x 215 x 120 mm

Dodatna opcija: ukrasna naljepnica s Vašim logom ili porukom, 450 x 100 mm, za zatvaranje poklon kutije – 5,00 kn/kom + PDV

Cijena: 255,00 kn260,00 kn + PDV

Očisti

Ove je godine Novi val pripremio za Vas 5 vrsta poslovnih poklon paketa. Sadržajno su raznoliki kako bi zadovoljili svačiji ukus.
Možete izabrati između:
Divljeg paketa koji sadrži kuharicu koju svakako morate probati, salamu koju će te svakako probati i kvalitetno vino kojim će te sve to začiniti.
Pitomog paketa koji nudi sir s Ludbreških pašnjaka te praktičan pribor za rezanje sira i otvarač za vina kao i vino koje će te otvoriti.
Aromatičnog paketa koji će Vas svojim sadržajem sigurno osvojiti i donijeti brojne trenutke uživanja u čaju.
Medenog paketa koji nudi kombinaciju vrhunskih ručno rađenih proizvoda od meda, želimo da se dobro osladite.
Božićnog paketa koji će Vam svojim sadržajem uljepšati, zasladiti i razveseliti trenutke božićnog ludila.

Dodaci

Bez dodataka, Naljepnica