, , , ,

EDWARD slamnati šešir


  • Šašir od prirodne slame.
  • Opseg: 580 mm
  • Vrpca nije uključena u cijenu.
*Cijene su podložne promjenama zbog stanja na svjetskom tržištu.

Cijena: 2,23  + PDV

Slamnati šešir EDWARD

Šešir EDWARD je autentičan dodatak vašem ljetnom stilu, izrađen od visokokvalitetne prirodne slame koja pruža jedinstveni rustikalan izgled. Ovaj šešir ističe se svojom jednostavnom ljepotom i prirodnim karakteristikama, što znači da svaki komad može biti nešto posebno. Budući da je proizvod izrađen od prirodnih materijala, boja i tekstura mogu varirati, dodajući mu još više šarma i individualnosti.

Sa svojom veličinom od 580 mm, šešir EDWARD pruža udobno i sigurno pristajanje. Također, moguće je dodati ukrasnu traku s reklamom, što ovaj šešir čini idealnim promotivnim ili marketinškim proizvodom za vašu tvrtku ili događaj. Personalizirana traka može dodati dodatni element stila i istaknuti vaš brend ili poruku na elegantan način.

Ovaj šešir nije samo modni dodatak, već i praktičan izbor za ljetne aktivnosti na otvorenom. Njegova lagana konstrukcija omogućuje vam da uživate u udobnosti i zaštiti od sunca tijekom cijelog dana, bez da se osjećate opterećeno ili pregrijano. Bez obzira jeste li na plaži, pikniku ili šetnji gradom, šešir EDWARD će biti vaš idealan suputnik.

Uživajte u kombinaciji stila, udobnosti i funkcionalnosti s našim šeširom EDWARD, koji će vas pratiti kroz sve vaše ljetne avanture s neizostavnim šarmom prirodne slame.