Letci-flyeri

Letci-flyeri su popularna i opće primjenjiva sredstva informiranja tj. tržišne komunikacije. Letak se koristi za oglašavanje i povećanje prodaje različitih skupina proizvoda, te poticanje kupnje u pojedinim trgovinama i trgovačkim lancima.

Kome je letak potreban?
Svim tvrtkama koje žele uspješno poslovati i steći povjerenje svojih klijenata. Letci su jedno od najjačih oružja za borbu na konkurentskom tržištu.

Koliko traje izrada letka?
Rok izrade letaka u našem poduzeću ovisi o pripremljenosti Vašeg materijala za tisak. Naručujete li ih prvi puta tada je prvo potrebno letke dizajnirati i izraditi pripremu za tisak, te je rok izrade 3 do 7 radnih dana. Naručujte li ponovni tisak svojih letaka, bez izmjena ili već imate vlastitu pripremu za tisak (sukladnu našim standardima tj. tehnološkom procesu), rok može biti puno kraći.

Dizajn letka
Učinkovitost letka ovisi o njegovom dizajnu, a uspješan dizajn letka ovisi o više faktora. Od Vaših ideja i inputa, naš dizajnerski tim napravit će letak koji će privući nove i zadržati postojeće klijente.

Cijena izrade letka
U našem kalkulatoru za naručivanje nakon odabira željenih opcija i količine automatski se izračunava cijena. Za složenije izrade molimo vas da nam pošaljete mail s potrebnim informacijama kako bi kalkulacija cijena letaka bila što točnija.

Ako Vas više zanima izrada brošura, njih možete pronaći ovdje.

KALKULATOR - LETCI-FLYERI

Odaberite dokumente pripreme ili materijale za izradu pripreme za tisak. Moguć je upload najviše jednog dokumenta po narudžbi maksimalne veličine 64 MB. [Odaberi datoteku]

Narudžba

--Nema odabranih stavki--