,

Vezice Trakice


Trakica (vezica) za ID kartice i mobitele, popularni je i višestruko primjenjiv promotivni materijal.
Izrađujemo ih od tekstilnih materijala, satena i ripsa. Saten je glatki materijal svilenkast na dodir i sjajne površine, dok je rips, materijal karakterističan po rebrastoj strukturi tkanine.
Vezice dolaze u tri standardne širine, od 1,0 1,5 i 2,0 cm. Najčešće tehnike tiska su sublimacijski tisak ili sitotisak, a odabir tehnike tiska ovisi o složenosti motiva koji tiskamo.

Svaka vezica dolazi sa standardnim dodatkom karabiner kopčom, ali na svoju personaliziranu vezicu možete dodati i druge dodatke iz naše ponude.

*Cijene su podložne promjenama zbog stanja na svjetskom tržištu.

Cijena: 0,73  + PDV

Polja označena sa * su obavezna
*cijena vezice uključuje trakicu i 1 karabin nastavak
Dodaci:

Vezice trakice za akreditacije

Kome je potrebna vezica ili trakica ?
Trakica za akreditacije – mobitel potrebna je svim poduzećima, obrtima koje žele promovirati svoj brand, proizvod ili uslugu. Također jako popularno sredstvo označavanja osoba na svim događajima poput; koncerata, seminarima, team building i svim vrstama okupljanja zbog lakše komunikacije između prisutnih osoba.

Koliko traje izrada trakica za mobitel?
Rok izrade trakice za mobitel ovisi o vašim zahtjevima i pripremljenosti vašeg materijala za tisak. Naručujete li ih prvi puta tada je prvo potrebno trakice za mobitel dizajnirati i izraditi pripremu za tisak (rok izrade 3 do 7 radnih dana). Naručujte li ponovno izradu svojih trakica za mobitele, bez izmjena ili već imate vlastitu pripremu za tisak (sukladnu našim standardima tj. tehnološkom procesu), rok može biti puno kraći.

Uz vezice zasigurno trebate i kartice sa oznakama događaja ili osoba više na slijedećem linku AKREDITACIJE