Wobbleri

Wobbleri su rekamne etikete na elastičnom plastičnom nosaču koje se obično nalaze na policama trgovina. Namijenjeni su isticanju proizvoda na samom mjestu prodaje te izazivaju interes potrošača i potiču ga na kupnju. Wobbleri se mogu raditi u više dimenzija, tiskaju u koloru te sadrže plastični samoljepljivi nosač pogodan za pričvršćivanje na police ili rashladne uređaje.

Idealan su reklamni format za komunikaciju s kupcem neovisno o kojem proizvodu se radi. Najčešće se njime ističu akcijske cijene ili popusti kao i prisustvo novog proizvoda na tržištu.

Ovakav način promocije preporučamo zbog visokog stupnja primijećenosti, jednostavnosti izrade i prihvatljive cijene. Obratite nam se s idejom, a mi ćemo vam pomoći s realizacijom.

Cijena izrade wobblera
Za cijene izrade wobblera molimo da nam pošaljete mail s potrebnim informacijama koje se traže u online narudžbi. Za što precizniju cijenu molimo Vas da ispunite što više polja, tj. da nam pošaljete što više informacija za izradu. Kalkulacija cijene sastoji se od više elemenata i ako nedostaje samo jedan element cijena ne može biti konačna.

Online upit wobblera

  • NV katalog 2024.

    Novi Val katalog 2024

-->