Zastavice

Zastavice su vrlo česti reklamni materijal sportskih klubova, ali i konferencija, međunarodnih skupova, sajmova. Neizbježan su dekor prilikom potpisivanja važnih međunarodnih ugovora ili posjeta stranih gostiju. Zovu ih još i uredskim zastavicama jer ih kompanije koriste za ukrašavanje poslovnog prostora i isticanje vlastita vizualnog identiteta. Najčešće služe za promociju nekog važnog događaja ili kluba, kao podsjetnik na sudjelovanje na dotičnom turniru ili konferenciji.

Stolne zastavice sastoje se od metalnog ili plastičnog stalka te zastavice (platnene ili satenske). Zastavice mogu biti raznih dimenzija, otisnute tehnikom sitotiska ili solventnog tiska (zavisno od vaše pripreme) s ukrasnim obrubom s resicama ili standardnim obrubom.

Ukoliko nemate vlastitu grafičku pripremu slobodno nam se obratite. Napraviti ćemo vam prijedlog idejnog rješenja prema vašim željama i mogućnostima.

Cijena izrade zastavice
Za cijene izrade zastavica molimo da nam pošaljete mail s potrebnim informacijama koje se traže u online narudžbi. Za što precizniju cijenu molimo Vas da ispunite što više polja, tj. da nam pošaljete što više informacija za izradu. Kalkulacija cijene sastoji se od više elemenata i ako nedostaje samo jedan element cijena ne može biti konačna.

Online upit zastavica

  • NV katalog 2024.

    Novi Val katalog 2024

-->