Web dizajn

Web dizajn se razlikuje od grafičkog dizajna jer nije statičan. Sadržaj weba se gleda na raznim uređajima od smartwatch-a preko mobitela i računala do pametnih televizora. Web dizajn treba biti prilagođen svim tim uređajima. Isto tako postoje neke zakonitosti kojih se moramo pridržavati prilikom izrade web stranica pa se ne može na njima dobiti baš sve što se zamisli.
Naš tim će razraditi vaš vizualni identitet te ga uklopiti u vašu web stranicu kako bi se već samim pogledom na ekran računala moglo zaključiti o kome se radi.
U suradnji s vama, odrediti ćemo osnovne zadatke koje očekujete od vaših stranica te ih potom kreirati, postaviti i održavati. Naš pristup je isključivo individualan, što znači da stranice dizajniramo isključivo za Vas, prilagođavajući ih vašem vizualnom identitetu, profilu djelatnosti, ponudi, ciljnim korisnicima, brzini otvaranja, preglednosti, navigaciji. Informacije o Vašem poduzeću na Internet stranicama moraju biti jasne, privlačne i zanimljive. Na osnovu njih posjetitelj stječe prvi dojam o vama i vašem poslovanju te donosi odluku o svakom budućem kontaktu.
Nazovite nas i dogovorite sastanak.