web programiranje

Web programiranje

Bilo da predstavljaju poduzeće ili osobu potrebna je dobra priprema ukoliko želimo da nam web stranice prikupe što više posjetitelja. Prvo je potrebno odrediti cilj za koji želimo da nam web stranica služi: prodaja proizvoda, obavijest o vašim usluga mail i jednostavno osnovni podatci o poduzeću kojima se želite promovirati.

Nakon određivanja cilja izrade web stranica, slijedi web programiranje i određivanje postupaka kojima ćemo to postići. Koji sadržaj ćemo objaviti na webu, pod kojim kategorijama, na kojim mjestima.

U suradnji s Vama, odrediti ćemo osnovne zadatke koje očekujete od Vaših stranica te ih potom kreirati, postaviti i održavati. Naš pristup je isključivo individualan, što znači da stranice dizajniramo isključivo za Vas, prilagođavajući ih Vašem vizualnom identitetu, profilu djelatnosti, ponudi, ciljnim korisnicima, brzini otvaranja, preglednosti, navigaciji. Informacije o Vašem poduzeću na Internet stranicama moraju biti jasne, privlačne i zanimljive. Na osnovu njih posjetitelj stječe prvi dojam o vama i Vašem poslovanju te donosi odluku o svakom budućem kontaktu.

<!DOCTYPE html>
<html>
  <meta name="keywords" content="web, dizajn, 
  programiranje, grafika, tisak, Novi val d.o.o.">
  <head>
   <title>Naziv stranice.</title>
  </head>

  <body>
    <h1>
    PODNASLOV
    </h1>   
    <p>
    Sadržaj stranice.
   </p>
  </body>

</html>

Sve stranice izrađujemo u responzivnom dizajnu, što bi značilo da se stranica prilagođava širini ekrana uređaja na kojemu se prikazuje, tako da je sadržaj uvijek maksimalno vidljiv neovisno koristili računalo, tablet ili mobitel za pregled stranice.

Nemojte zaboraviti činjenicu da Vaša web stranica radi 24 sata na dan za Vas.
Nazovite nas i dogovorite sastanak – 0916673789 ili 016673789