Grafički dizajn

Grafički dizajn je vrsta primijenjene umjetnosti koja uključuje kombiniranje tipografije, ilustracije i tiska, kako bi se vizualnom komunikacijom prenijela neka ideja ili poruka, u svrhu informiranja ili educiranja. Grafički dizajn poruku mora oblikovati tako da bude razumljiva i prepoznatljiva ciljnoj publici, ali i što većem broju ljudi. Dizajn ili oblikovanje je upravo ono što ostavlja prvi dojam na vaše klijente, partnere i buduće potencijalne kupce. Bilo da ste upravo otvorili poduzeće ili obrt pa vam je potreban vizualni identitet ili želite redizajnirati svoje postojeće tiskane materijale, ovdje smo da vam u tome pomognemo. U suradnji s vašim zahtjevima i mogućnostima izraditi ćemo vaš kompletan vizualni identitet.

Kako bi vaš vizualni identitet bio prepoznatljiv potrebno ga je aplicirati na što više vlastitih ili promotivnih proizvoda. Kreiramo zaštitne znakove i logotipove te grafička rješenja za razne tiskane materijale kao što su vizitkarte, memorandumi, kuverte, blokovi, letci, brošure, mape, naljepnice, razglednice, etikete, kutije, panoi, zastave, privjesci, web stranice i dr. Isto tako možemo vrlo kvalitetno oblikovati vaš budući proizvod ili uslugu te ju promovirati na pravi način.

...iz radionice Novog vala

Radis d.o.o.

Za tvrtku Radis bilo nam je zadovoljstvo dizajnirati logotip, posjetnice, memorandum, oslikati vozilo, dati prijedlog za web.

Ekonomski fakultet Zagreb

Za Ekonomski fakultet Zagreb radili smo više brošura i letaka te projekata koji su znali izlaziti iz domena grafičkog dizajna.

Mreža mladih Hrvatske

Da s mladima nikad nije jednolično, pokazuje široka paleta proizvoda koje smo dizajnirali i tiskali: bilo je tu mapa, nekoliko brošura, letaka, promo materijala, naljepnica…

Osnovna škola Grigora Viteza

Za OŠ Grigora Viteza niz godina pomažemo u izradi školskog časopisa (nagledamo se i pročitamo puno prekrasnih dječjih radova, i uvijek žalimo što časopis ne može imati barem 100 stranica da ih nekako sve uguramo u njega), radili smo i prigodne promo materijale, roll-upove, omote za CD…