Hangeri

Hangeri su viseće reklame koje se obično koriste u trgovinama i shooping centrima. Namijenjeni su isticanju proizvoda na samom mjestu prodaje te izazivaju interes potrošača i potiču ga na kupnju. Njihova  prednost je što su uočljivi izdaleka te vode kupca do željenog proizvoda.

Hangeri se mogu raditi u više dimenzija, tiskaju se u koloru te prenose jasnu poruku ili fotografiju krajnjem potrošaču.

Idealan su reklamni format za komunikaciju s kupcem neovisno o kojem proizvodu se radi. Najčešće se njime ističu novi proizvodi na tržištu, proizvodi na akciji ili neke druge posebne ponude.

Ovakav način promocije preporučamo zbog visokog stupnja primijećenosti. Obratite nam se s idejom, a mi ćemo vam pomoći s realizacijom.

Cijena izrade hangera
Za cijene izrade hangera molimo da nam pošaljete mail s potrebnim informacijama koje se traže u online narudžbi hangera. Za što precizniju cijenu molimo Vas da ispunite što više polja, tj. da nam pošaljete što više informacija za izradu. Kalkulacija cijene sastoji se od više elemenata i ako nedostaje samo jedan element cijena ne može biti konačna.

Online upit hangera

  • NV katalog 2024.

    Novi Val katalog 2024

-->