Blok za pisanje

Blok za pisanje je skup papira s otisnutim osnovnim podacima vašeg poduzeća, a koristimo ga u svakodnevnom radu za pisanje raznih podataka. Obično ih izrađujemo u standardnim dimenzijama A4, A5, A6, 10 x 10 cm. Ovisno o Vašim potrebama možemo ih doraditi na različite načine (lijepljeno u zaglavlju, perforirano i klamano, spirali uvez…). Najčešće ih tiskamo na 80 g. offsetnom papiru. Blok za pisanje u pravilu se sastoji od 50 listova, ali ih po potrebi može imati više ili manje.

Kome je potreban?
Svim tvrtkama, poduzećima, obrtima, društvima u svakodnevnom poslovanju za bilježenje raznih informacija. Često ga izrađujemo za potrebe kongresnih događanja kada je ujedno i dobar oblik promocije. Blokovi se koriste u uredu, terenskom radu, poslovnom putovanju, na sastancima…

Koliko traje tisak tj. izrada blokova za pisanje?
Rok izrade blokova za pisanje ovisi o pripremljenosti vašeg materijala za tisak. Naručujete li ih prvi puta tada je prvo potrebno blokove za pisanje dizajnirati i izraditi pripremu za tisak, te je rok izrade od 3 do 7 radnih dana. Naručujte li ponovni tisak blokova, bez izmjena ili već imate vlastitu pripremu za tisak (sukladnu našim standardima tj. tehnološkom procesu), rok može biti puno kraći.

Cijena izrade blokova za pisanje
U našem kalkulatoru za naručivanje nakon odabira željenih opcija i količine automatski se izračunava cijena. Za složenije izrade molimo vas da nam pošaljete mail s potrebnim informacijama kako bi kalkulacija cijena blokova bila što točnija.

KALKULATOR

Odaberite dokumente pripreme ili materijale za izradu pripreme za tisak. Moguć je upload najviše jednog dokumenta po narudžbi maksimalne veličine 64 MB. [Odaberi datoteku]

Narudžba

--Nema odabranih stavki--