Mape – fascikli

Poslovna mapa je proizvod od debljeg papira ili kartona koji služi za odlaganje tiskanih materijala. Obično ih izrađujemo u A4 formatu. Mape, fascikle, izrađujemo od 260 – 300 gramskog kartona ili 300 – 350 gramskog Kunstdruck-a. Najčešće ih tiskamo iz kolora, ali ih možemo otisnuti i u jednoj, dvije ili tri boje, jednostrano ili obostrano. Možemo ih na puno načina doraditi kao npr. plastificirati (mat ili sjajno), lakirati (djelomično ili potpuno), te na razne načine izbijati. U našoj tiskari postoji nekoliko standardnih načina izbijanja ili izštancavanja, a sve dodatne zahtjeve u mogućnosti smo ispuniti, tj. samo za vas izraditi ćemo alat za izštancavanje pa će vaše mape biti jedinstvene na tržištu.

Svim tvrtkama, poduzećima, obrtima, društvima, udrugama, klubovima koji imaju tiskane materijale potrebne za ulaganje u mape. To mogu biti razne ponude, letci, memorandumi i slično.

Rok izrade mape ovisi o pripremljenosti vašeg materijala za tisak. Naručujete li ih prvi puta tada je prvo potrebno mape dizajnirati i izraditi pripremu za tisak, te je rok izrade 3 do 7 radnih dana. Naručujte li ponovni tisak svojih mapa, bez izmjena ili već imate vlastitu pripremu za tisak (sukladnu našim standardima tj. tehnološkom procesu), rok može biti puno kraći.

U našem kalkulatoru za naručivanje nakon odabira željenih opcija i količine automatski se izračunava cijena. Za složenije izrade molimo vas da nam pošaljete mail s potrebnim informacijama kako bi kalkulacija cijena mapa bila što točnija.

KALKULATOR

Odaberite dokumente pripreme ili materijale za izradu pripreme za tisak. Moguć je upload najviše jednog dokumenta po narudžbi maksimalne veličine 64 MB. [Odaberi datoteku]

Narudžba

--Nema odabranih stavki--