Banneri

Banneri su iznimno popularan POS materijal, bilo da se pojavljuju u tiskanom obliku ili na web-u. Glavna namjena im je da privuku što više posjetitelja na vašu web stranicu odnosno kupaca vašeg branda. Kada govorimo o tiskanoj formi, banneri su velike grafike, najčešće fotografije kojima se skreće pozornost na vaš proizvod, uslugu ili objekt.Velikih su dimenzija, lako uočljivi te stoga idealni kada želimo promovirati na većim površinama ili eksterijerima.

Bannerisu cerade, izrađuju se od PVC tkanine otporne na vanjske utjecaje i grebanje. Razlikuju se po debljini (gramaturi) pa tako imamo 440, 510, 660 gramske bannere. Razlikuju se i po prodornosti svjetla: backlit banner propušta pozadinsko svjetlo dok je blockout banner neproziran i omogućava obostrani tisak. Zatim je tu još i frontlit banner (najčešće korišteni), mash banner (rupičasti), flag banner (za zastave), polypropilenblockout (za roll up).

Na bennerima radimo i svu potrebnu doradu kao što je postavljanje ringova, varenje/montaža rubova (keder). Najčešće ih koriste ugostiteljski objekti, hoteli, uslužni objekti, sportska društva.

Cijena izrade bannera
Za cijene izrade bannera molimo da nam pošaljete mail s potrebnim informacijama koje se traže u online narudžbi bannera. Za što precizniju cijenu molimo Vas da ispunite što više polja, tj. da nam pošaljete što više informacija za izradu. Kalkulacija cijene sastoji se od više elemenata i ako nedostaje samo jedan element cijena nemože biti konačna.

Online upit bannera

  • NV katalog 2024.

    Novi Val katalog 2024

-->