Trakica (vezica) za ID kartice i mobitele popularni je i višestruko primjenjiv promotivni materijal. Izrađujemo ih od različitih materijala (tekstil saten / rips, silikon…) u raznim dimenzijama širine i dužine ovisno o vašim potrebama. Najčešće se tiskaju obostrano sublimacijskim tiskom. Osim nastavka za mobitel u standardnoj ponudi dodataka za vezice dobivate i karabiner alku te zaokretnu kopču. Svaku trakicu pojedinačno pakiramo u PE vrećice.

Kome je potrebna?
Trakica za mobitel potrebna je svim poduzećima, obrtima koje žele promovirati svoj brand, proizvod ili uslugu.

Koliko traje izrada trakica za mobitel?
Rok izrade trakice za mobitel ovisi o vašim zahtjevima i pripremljenosti vašeg materijala za tisak. Naručujete li ih prvi puta tada je prvo potrebno trakice za mobitel dizajnirati i izraditi pripremu za tisak (rok izrade 3 do 7 radnih dana). Naručujte li ponovno izradu svojih trakica za mobitele, bez izmjena ili već imate vlastitu pripremu za tisak (sukladnu našim standardima tj. tehnološkom procesu), rok može biti puno kraći.

Cijena izrade vezica
Za cijene izrade vezica molimo da nam pošaljete mail s potrebnim informacijama koje se traže u online narudžbi vezica. Za što precizniju cijenu molimo Vas da ispunite što više polja, tj. da nam pošaljete što više informacija za izradu. Kalkulacija cijene sastoji se od više elemenata i ako nedostaje samo jedan element cijena ne može biti konačna.

Online narudžba vezica