Široka kolekcija majica

ŠIROKA KOLEKCIJA MAJICA

Nije važno tražite li jednostavni T-shirt ili polo majicu kratkih rukava, od 100% pamuka ili miješanog sastava, sa silikonskom obradom i deblje težine ili onu s etiketom koja se lako može odstraniti i lakšom težinom, imamo sve opcije koje su vam potrebne upravo u našem portfelju. Potreban je samo jedan klik na našoj e-trgovini i sve najbolje ideje će iskočiti!

Uzmimo za primjer našu najprodavaniju majicu, BASIC 129, 134, 138, koja je dostupna u Family Conceptu. Njihov kroj, sastav i široka paleta boja svrstava ih među najcjenjenije proizvode u našem portfelju.

U slučaju da trebate majicu kratkih rukava za posao, naša majica kratkih rukava BASE R06 dostupna je u kolekciji RIMECK®. Ova kolekcija Vam nudi i majice u bijeloj boji koje su perive na 95°C te u kolor varijanti koje su perive na 60°C, pa su pogodne i za zahtjevnije radne uvjete.

Što se tiče polo majica, ne tražite dalje. Tu je naš najpopularniji model PIQUE POLO 203, 210, 222, također u Family Conceptu  mješovitog sastava, odnosno 65% pamuk, 35% poliester.

Ako vam treba cjenovno pristupačniji model koji dolazi sa etiketom koja se lako odstrani, a ne smeta vam manja težina, alternativa bi bila naša polo majica JOY P21, P22.

Osim toga, imamo više od 11,000,000 komada T-shirta i 2,000,000 komada polo majica kratkih rukava na zalihama, spremnih za trenutno slanje.

I za majice i za polo majice možete odabrati novu revolucionarnu tehniku tiska DTF koja je jedinstvena po svojoj svestranosti. Ova je metoda idealna za narudžbe koje morate brzo izvršiti.

Samo se inspirirajte i neka vaše ideje budu utisnute na naše majice!