, , ,

Kišobran sa dva lica PAMPAS


KIŠOBRAN SA DVA LICA SA RUČNIM OTVARANJEM, 8 panela, gumirana ‘C’ drška, plastični vrh i krajevi, metalni štap presvučen plastikom u crnoj boji (Ø 12 mm) Materijal: poliester Dimenzije: Ø 107 x 81 cmPreporučena dimenzija tiska: 20 x 8 cm Preporučeni tisak: sitotisak, preslikač

*Cijene su podložne promjenama zbog stanja na svjetskom tržištu.

Cijena: 12,41  + PDV

Kišobran sa dva lica PAMPAS

Kišobran sa dva lica PAMPAS

KIŠOBRAN SA DVA LICA SA RUČNIM OTVARANJEM, 8 panela, gumirana ‘C’ drška, plastični vrh i krajevi, metalni štap presvučen plastikom u crnoj boji (Ø 12 mm) Materijal: poliester Dimenzije: Ø 107 x 81 cmPreporučena dimenzija tiska: 20 x 8 cm Preporučeni tisak: sitotisak, preslikač.

Kišobrani

Kišobran je idealan poklon jer ne postoji osoba kojoj nije potreban. S njim nikada nećete pogriješiti ako ga odaberete za promotivni materijal vaše tvrtke. Svaki kišobran sastoji se od drvenog, metalnog ili plastičnog štapa koji na svom kraju ima dršku, rasklopivih žica i nepropusnog platna. U osnovi ih dijelimo na automatske i ručne, odnosno na one koje moramo sami otvoriti. S vremenom su se od velikih klasičnih razvili mali, sklopivi kišobrani koji su praktični za spremanje u torbu.
U ponudi imamo kišobrane raznih boja, dimenzija i veličina. Na svaki od njih možete otisnuti poruku ili logo svoje tvrtke te tako za vrijeme kišnih dana dobiti „hodajuću“ reklamu.

Boja

R 12 Siva, R 30 Crvena, R 23 Kraljevski plava