, , , , , , , , ,

Moderna boca od nehrđajućeg čelika s poklopcem od bambusa 700 ml


    • Boca za piće koja je prekrasna svojom jednostavnošću.
     Ova moderna boca od nehrđajućeg čelika s jednom stijenkom ima poklopac od nehrđajućeg čelika s prekrasnim komadom bambusa.
     S ručkom od nehrđajućeg čelika za jednostavno nošenje.
     Kapacitet 700ml. Bez BPA. Samo ručno pranje.

Slične proizvode pogledajte na termos boce i šalice

*Cijene su podložne promjenama zbog stanja na svjetskom tržištu.

Cijena: 9,52  + PDV

Moderna boca od nehrđajućeg čelika s poklopcem od bambusa 700 ml

 • Boca za piće koja je prekrasna svojom jednostavnošću. Ova moderna boca od nehrđajućeg čelika s jednom stijenkom ima poklopac od nehrđajućeg čelika s prekrasnim komadom bambusa. S ručkom od nehrđajućeg čelika za jednostavno nošenje. Kapacitet 700ml. Bez BPA. Samo ručno pranje..

Slične proizvode pogledajte na Termos boce i šalice

Ova prekrasna boca za piće ističe se svojom elegantnom jednostavnošću i modernim dizajnom. Izrađena od visokokvalitetnog nehrđajućeg čelika s jednom stijenkom, ova boca pruža trajnu izdržljivost i sigurnost za vaš omiljeni napitak. Njezin poklopac također je izrađen od nehrđajućeg čelika, a dodatno obogaćen prekrasnim komadom bambusa koji pruža prirodan i estetski privlačan dodir.

S ručkom od nehrđajućeg čelika, ova boca je praktična za nošenje, čineći je idealnim suputnikom za putovanja, vježbanje ili svakodnevnu upotrebu. S kapacitetom od 700 ml, osigurava dovoljno tekućine da ostanete hidrirani tijekom cijelog dana.

Važno je napomenuti da je ova boca bez BPA, što je dodatni plus za vaše zdravlje i sigurnost. Međutim, važno je napomenuti da se preporučuje samo ručno pranje kako bi se očuvala kvaliteta materijala i izbjeglo oštećenje.

Ukratko, ova boca za piće spaja funkcionalnost, estetiku i ekološku svijest u jednom elegantnom paketu, čineći je savršenim dodatkom za svakodnevni život modernog pojedinca koji cijeni stil, kvalitetu i praktičnost.

Boja

00 Bijela, im 001 crna, im 004 zelena, im 005 Plava, R 11 Tamno siva

Možda će vam se također svidjeti…