, , , ,

Notes 14 x 21 cm 192 str TIMBER


KNJIŽNI BLOK: format: 14×21 cm; opseg: 192 str.; sadržaj: osobni podaci i crtovlje; tisak: u 1 boji na bijelom papiru gramature 80 g/m²
Zaobljeni uglovi; predlist, zalist i džepić tonirani u sivu boju
KORICE: korica je izrađena od materijala koji je preporučljiv za foliotisak, sitotisak i digitalni tisak
Zaobljeni uglovi; gumice i pokazne vrpce u bojama korice; gumica-držač za olovke; džepić na zadnjoj unutarnjoj korici

*Cijene su podložne promjenama zbog stanja na svjetskom tržištu.

Cijena: 5,83  + PDV

Notes 14 x 21 cm 192 str TIMBER

Notes 14 x 21 cm 192 str TIMBER

KNJIŽNI BLOK: format: 14×21 cm; opseg: 192 str.; sadržaj: osobni podaci i crtovlje; tisak: u 1 boji na bijelom papiru gramature 80 g/m²; zaobljeni uglovi; predlist, zalist i džepić tonirani u sivu boju • KORICE: korica je izrađena od materijala koji je preporučljiv za foliotisak, sitotisak i digitalni tisak; zaobljeni uglovi; gumice i pokazne vrpce u bojama korice; gumica-držač za olovke; džepić na zadnjoj unutarnjoj korici • PAKIRANJE: 20 kom.

Uredski pribor

Uredski prostor je mjesto na kojem dnevno provodite puno vremena. Kako vam je on „drugi dom“ važno je da vama i vašim strankama bude udoban, lijepo dizajniran i profesionalan. Osim prostora, tu su i brojne sitnice koje vam olakšavaju svakodnevan rad i koje vam uvijek trebaju biti pri ruci. Od blokova (notesa) za pisanje, etuia za posjetnice (vizitke), kutijica za olovke, samoljepljivih blokića do zidnih satova i keramičkih šalica bez kojih jutarnja kava ne bi bila moguća.

Otisnite svoj logotip ili reklamnu poruku te darujte svojim djelatnicima (ili partnerima) personaliziranu radnu okolinu.

Veći odabir notesa možete pronaći na sljedećem linku.

Boja

R 12 Siva, R 10 Crna, R 20 Plava, R 70 Smeđa