, , ,

Unisex šilterica kapa SUNSHINE P31


  • keper, 100 % pamuk,
  • lagana kapa sa 6 panela izrađena od pamuka
  • izvezene rupice za zrak
  • podesiva veličina sa zatvaračem na čičak
  • etiketa koja se može odstraniti
*Cijene su podložne promjenama zbog stanja na svjetskom tržištu.

Cijena: 1,68  + PDV

Unisex šilterica kapa SUNSHINE P31

Unisex šilterica kapa modela “SUNSHINE P31” je idealan izbor za sve ljude koji traže udobnost, praktičnost i zaštitu od sunca. Izrađena je od visokokvalitetnog kepera, 100% pamuka, što osigurava udobnost i dugotrajnost.

KARAKTERISTIKE:
Lagana kapa sa 6 panela izrađena od pamuka: Kapa je lagana i udobna za nošenje zahvaljujući konstrukciji od 6 panela izrađenih od pamuka.
Izvezene rupice za zrak: Kako biste ostali svježi i udobni, kapa ima izvezene rupice za zrak koje omogućuju cirkulaciju zraka.
Podesiva veličina sa zatvaračem na čičak: Kapa je opremljena čičak zatvaračem koji omogućuje jednostavno prilagođavanje veličine kako bi savršeno odgovarala svakom korisniku.
Etiketa koja se može odstraniti: Dolazi s etiketom koja se može jednostavno odstraniti, što pruža dodatnu udobnost i estetski čisti izgled.

Ova Unisex šilterica kapa modela “SUNSHINE P31” idealan je dodatak za svakodnevno nošenje, bilo da se bavite sportskim aktivnostima na otvorenom ili jednostavno želite zaštititi svoje lice od sunca. Njen elegantan dizajn i praktične karakteristike čine je savršenim izborom za ljude svih dobnih skupina i stilova

Boja

00 Bijela, 01 Crna, 02 Mornarsko plava, 04 Žuta, 05 Kraljevska plava, 07 Crvena, 06 Tamno zelena, 11 Narančasta, 62 Boja limete