, , , , ,

Velika torba od platna od 240 g/m² neobojena Impact Aware™


 • Velika torba od 240 gsm od recikliranog platna, neobojena, savršen je način za nošenje vaših svakodnevnih potrepština.
  Ova prostrana torba pruža dovoljno prostora za sve što trebate ponijeti sa sobom.
  Reciklirano platno nije obojeno i koristi se u sirovom obliku, bez kemikalija od bojanja ili izbjeljivanja.
  Sastav 70% reciklirani pamuk, 30% reciklirani poliester.

Ostale ruksake možete pronaći ovdje.

*Cijene su podložne promjenama zbog stanja na svjetskom tržištu.

Cijena: 7,57  + PDV

Velika torba od platna od 240 g/m² neobojena Impact Aware™

 • Torba od 240 gsm od recikliranog platna, neobojena, savršen je način za nošenje vaših svakodnevnih potrepština. Ova prostrana torba pruža dovoljno prostora za sve što trebate ponijeti sa sobom. Reciklirano platno nije obojeno i koristi se u sirovom obliku, bez kemikalija od bojanja ili izbjeljivanja. S AWARE™ tragačem koji potvrđuje istinsku upotrebu recikliranih materijala. Svaka torba štedi 1457 litara vode, prirodna boja još više: 1663 litre. 2% prihoda od svakog prodanog Impact proizvoda bit će donirano Water.org-u. Sastav 70% reciklirani pamuk, 30% reciklirani poliester.
  Ukratko, torba za prijenosno računalo dizajnirana je posebno za siguran transport elektroničkih uređaja, s fokusom na zaštitu i organizaciju. S druge strane, ruksak je svestrana torba koja može nositi razne predmete, uključujući prijenosna računala, a poznata je po svojoj udobnosti i praktičnosti bez ruku. Izbor između to dvoje ovisi o vašim specifičnim potrebama i načinu života.
  Ova velika torba predstavlja izvanredan spoj stila i odgovornosti prema okolišu. Izrađen je od visokokvalitetnih recikliranih materijala, pridonoseći smanjenju otpada i podržavajući održivu praksu. Ovaj ekološki pristup čini savršenim izborom za one koji cijene na način s pozitivnim utjecajem na planetu. **Prostranost i Višenamjenski Dizajn:** S dovoljno prostora za smještaj vaših stvari, ova torba pruža nevjerojatnu prostranost koja je idealna za plažu ili obavljanje dnevnih nabavki. Njezin višenamjenski dizajn omogućuje vam prilagodbu različitim potrebama, bez obzira jeste li na putu do trgovine ili planirate opuštajući dan na plaži.

Ostale ruksake možete pronaći ovdje.

Boja

10 Prirodna, 20 antracit melanž, 3MK siva, Crna 103, im 060 Tamno zelena, Svijetlo smeđa, Tamnoplava 104

Možda će vam se također svidjeti…