, , , , ,

Višenamenski alat Gear X kliješta


SET RUČNIH ALATA
Luksuzna snaga, tako se najbolje može opisati ovaj alat.
Luksuzno aluminijsko kućište usklađeno je s vrhunskim alatima od nehrđajućeg čelika 420, svi u crnoj boji.
Izdržljivi alati napravljeni su da traju dugo. 13 funkcija uključuje: nož (s bravom), turpiju, pilu, veliki odvijač s prorezima (s bravom), Philips odvijač, odvijač s prorezima, kliješta, standardna kliješta, rezač žice, otvarač za boce, odvijač, rezač sigurnosnog pojasa, rezač kutija .
Pakirano u luksuznoj poklon kutiji.
Razina tvrdoće alata 40-45 HRC.

*Cijene su podložne promjenama zbog stanja na svjetskom tržištu.

Cijena: 26,03  + PDV

Višenamenski alat Gear X kliješta

Luksuzna snaga, tako se najbolje može opisati ovaj alat. Najsvestraniji i najizdržljiviji alat za svakodnevne poslove u kući i na otvorenom. Luksuzno aluminijsko kućište usklađeno je s vrhunskim alatima od nehrđajućeg čelika 420, svi u crnoj boji. Izdržljivi alati napravljeni su da traju dugo. 13 funkcija uključuje: nož (s bravom), turpiju, pilu, veliki odvijač s prorezima (s bravom), Philips odvijač, odvijač s prorezima, kliješta, standardna kliješta, rezač žice, otvarač za boce, odvijač, rezač sigurnosnog pojasa, rezač kutija . Ovaj višenamjenski alat spreman je za korištenje kada vam zatreba. Pakirano u luksuznoj poklon kutiji. Razina tvrdoće alata 40-45 HRC.

 

Preporučeni tisak: tampon, gravura, sitotisak, digitalna

Alati

Mali setovi alata su nešto što ne koristite baš često, ali kada se nađete u problemu onda su vam prijeko potrebni. Koliko puta ste se našli u situaciji da vam treba nožić, lampica, metar za mjerenje i strugalica za led. Ili vam se pak odšarafio vijak na biciklu, a vi nemate odvijač. Ovi praktični priručni alati idealan su poslovni poklon ili znak pažnje djelatnicima. Odaberite iz naše bogate ponude proizvod po želji, otisnite svoj logotip ili reklamnu poruku i prezentirajte svoju tvrtku, proizvod ili uslugu.

Možda će vam se također svidjeti…