Za pregledavanje ove stranice potreban Vam je flash player. Flash player možete pronaći ovdje. Nakon što ga preuzmete potrebno ga je instalirati. To ćete učiniti tako da pokrenete datoteku "install_flash_player.exe".

Što je mapa?

Što je mapa ???

Poslovna mapa je proizvod od debljeg papira ili kartona koji služi za odlaganje tiskanih materijala. Obično ih izrađujemo u A4 formatu. Mape izrađujemo od 260 - 300 gramskog kartona ili 300 - 350 gramskog Kunstdruck-a. Najčešće ih tiskamo iz colora, ali ih možemo otisnuti i u jednoj, dvije ili tri boje, jednostrano ili obostrano. Mape možemo na puno načina doraditi kao npr. plastificirati (mat ili sjajno), lakirati (djelomično ili potpuno), te na razne načine izbijati. U našoj tiskari postoji nekoliko standardnih načina izbijanja ili izštancavanja, a sve dodatne zahtijeve u mogućnosti smo ispuniti, tj. samo za Vas izradit ćemo alat za izštancavanje pa će Vaše mape biti jedinstvene na tržištu.

Kome je potrebna mapa?

Kome je potrebna ???

Svim tvrtkama, poduzećima, obrtima, društvima, udrugama, klubovima koji imaju tiskane materijale potrebne za ulaganje u mape. To mogu biti razne ponude, letci, memorandumi i slično.

Koliko traje tisak tj. izrada mapa?

Koliko traje tisak tj. izrada mape???

Rok izrade mape u našem poduzeću ovisi o pripremljenosti Vašeg materijala za tisak. Naručujete li ih prvi puta tada je prvo potrebno mape dizajnirati i izraditi pripremu za tisak, te je rok izrade 3 do 7 radnih dana. Naručujte li ponovni tisak svojih mapa, bez izmjena ili već imate vlastitu pripremu za tisak (sukladnu našim standardima tj. tehnološkom procesu), rok može biti puno kraći.

Cjenik mapa...

Cjenik mapa...

Za cijene izrade mapa molimo Vas da nam pošaljete mail s potrebnim informacijama koje se traže u online narudžbi mapa. Za što precizniju cijenu molimo Vas da ispunite što više polja tj. da nam pošaljete što više informacija za izradu Vaših mapa. Kalkulacija cijena mape se sastoji od više elemenata i ako nedostaje samo jedan element cijena nemože biti konačna.

on line narudžba mapa

on line narudžba MAPA