, , ,

Bežični sunčani solarni zvučnik od reciklirane plastike 3W RCS


Snažni bežični zvučnik od 3 W s integriranim solarnim panelom na stražnjoj strani izrađen od recikliranog ABS-a s RCS certifikatom.
Zvučnik koristi visokokvalitetne monokristalne solarne ploče sa stopom konverzije od 19%.
Brzina solarnog punjenja: 5V/80mA.
Zvučnik je opremljen baterijom od 400 mAh koja osigurava do 5 sati reprodukcije i BT5.3 za glatku vezu i čist zvuk.
Domet veze do 10 metara.
S mikrofonom i funkcijom javljanja za odgovaranje na pozive.
S integriranim LED svjetlom od 30 lumena.
Pakirano u FSC mix FSC® kutiji.
Uključujući RCS certificirani reciklirani TPE kabel za punjenje.
IPX 5 vodootporan.

Ostale zvučnike možete pronaći ovdje.

*Cijene su podložne promjenama zbog stanja na svjetskom tržištu.

Cijena: 16,27  + PDV

Bežični sunčani solarni zvučnik od reciklirane plastike 3W RCS

Snažni bežični zvučnik od 3 W s integriranim solarnim panelom na stražnjoj strani izrađen od recikliranog ABS-a s RCS certifikatom. Ukupni reciklirani sadržaj: 38% na temelju ukupne težine predmeta. RCS certifikat osigurava potpuno certificirani opskrbni lanac recikliranih materijala. Zvučnik koristi visokokvalitetne monokristalne solarne ploče sa stopom konverzije od 19%. Stopa punjenja ovisi o uvjetima. Brzina solarnog punjenja: 5V/80mA. Zvučnik je opremljen baterijom od 400 mAh koja osigurava do 5 sati reprodukcije i BT5.3 za glatku vezu i čist zvuk. Domet veze do 10 metara. S mikrofonom i funkcijom javljanja za odgovaranje na pozive. S integriranim LED svjetlom od 30 lumena. Pakirano u FSC mix FSC® kutiji. Uključujući RCS certificirani reciklirani TPE kabel za punjenje. Predmet i pribor 100% bez PVC-a. IPX 5 vodootporan.
Tisak u tampon tehnici na 3 moguća položaja

Ostale zvučnike možete pronaći ovdje.

Elektronika

Današnji suvremeni svijet nezamisliv je bez elektroničkih naprava (gadgeta) raznih vrsta. Oni nam olakšavaju svakodnevno poslovanje ili nas opuštaju u trenucima odmora. USB stick omogućava brzo pohranjivanje velike količine podataka. Power bank nam pruža mogućnost punjenja mobitela u bilo kojem trenutku te nam time daje veću mobilnost. Bez zvučnika i slušalica svijet glazbe bio bi nam nepristupačan. Elektronički satovi i lampice – pa to nam uvijek treba.

Praktični i primjenjivi pokloni uvijek su traženi. Odaberite onaj koji odgovara imageu vaše tvrtke, otisnite logo i darujte partneru.

Boja

im 001 crna, im 002 bijela, im 004 zelena, im 005 Plava, im 007 Narančasta, im 008 Crvena, im 032 Srebrna