-25%

Lovačka kuharica – Divlji u kuhinji – Kulinarski bestseller


  • veliki format: 21 x 26 cm
  • preko 120 recepata
  • bogata profesionalnim fotografijama u boji
  • vrhunski dizajn
  • opseg 212 stranica
  • folio tisak
  • tvrdi uvez

O knjizi
„Divlji u kuhinji“ lovačka je kuharica za gurmane koja donosi mnoštvo probranih jela od
divljači. Knjiga je prvoklasno grafički opremljena te lepršavo napisana, tako da je osim
za nepce užitak i za oko i za um.
Naučite pripremati ukusna i jedinstvena jela od veprovine, srnetine, zeca, medvjeda,
jelena, fazana, muflona, prepelice i ostalih vrsta divljači… Obogatite svoj jelovnik
zdravim i ukusnim mesom koje je oduvijek zauzimalo posebno mjesto među svim
vrstama mesa kod istinskih poznavatelja gastronomije, a koje je danas postalo lako
dostupno u svako doba godine. Knjiga koju zaslužuje svaka kuhinja!
Naručite već danas i Vi ovu jedinstvenu lovačku kuharicu te ostvarite -25% popusta i besplatnu dostavu web narudžbom!

*Cijene su podložne promjenama zbog stanja na svjetskom tržištu.

Cijena: 30,00  40,00  + PDV

Lovačka kuharica – Divlji u kuhinji

Lovačka kuharica Divlji u kuhinji donosi niz jednostavnih recepata koje će lako spremiti svaki zaljubljenik u kuhanje. No, iako su jela relativno jednostavna, doživljaj pod nepcem je vrhunski

Ovo je prva zajednička knjiga lovačko – kuharskog dvojca bez kormirala…





O autorima Divlji u kuhinji

Robert Mlinarec

Porijeklom iz Zagreba, samo nekoliko mjeseci mlađi od prijatelja po kuhači i čaši. Skijaš, hedonist, filozof, pisac, kuhar. Voli stvari raditi u društvu obzirom da su mišljenje i pisanje vrlo samotni poslovi. Piše i kuha svašta.

Melvin Burnić

Zagrebčanec rođen prije pola stoljeća. Padobranac, hedonist, grafičar, kuhar. Kuha i jede s osobitom guštom. Kao iskusni padobranac zna odgovor na pitanje djeluje li gravitacija isto na ljude punog i praznog želudca.

Neki recepti i članci iz kuharice objavljeni su na promo stranici ove knjige: https://www.hedone.club/blog/