, , , ,

Ruksak i aktovka protiv krađe Bobby Bizz


  • Čuvajte svoje stvari na sigurnom i učinite svoje putovanje na posao još udobnijim uz našu posljednju generaciju protuprovalne ruksaka i aktovke. Izrađen je od visokokvalitetnog poliestera i ima reflektirajuće otiske za vašu noćnu sigurnost.
    Unutra se nalaze podstavljeni pretinci za prijenosno računalo od 15,6 inča, tablet do 10 inča i svu ostalu opremu.
    Ugrađeni metalni okvir čuva vaše stvari na sigurnom, a ruksak u formi.
    Lako se prebacite s ruksaka na aktovku.
    Brzo zaključajte torbu za bilo koji fiksni predmet pomoću integrirane brave od legure cinka u desnom remenu.
    Uključujući remen za prtljagu. Registrirani dizajn®

Ostale ruksake možete pronaći ovdje.

*Cijene su podložne promjenama zbog stanja na svjetskom tržištu.

Cijena: 96,82  + PDV

Ruksak i aktovka protiv krađe Bobby Bizz

  • Čuvajte svoje stvari na sigurnom i učinite svoje putovanje na posao još udobnijim uz našu posljednju generaciju protuprovalne ruksaka i aktovke Bobby. Izrađen je od visokokvalitetnog poliestera i ima reflektirajuće otiske za vašu noćnu sigurnost. Unutra se nalaze podstavljeni pretinci za prijenosno računalo od 15,6 inča, tablet do 10 inča i svu ostalu opremu. Ugrađeni metalni okvir čuva vaše stvari na sigurnom, a ruksak u formi. Lako se prebacite s ruksaka na aktovku. Brzo zaključajte torbu za bilo koji fiksni predmet pomoću integrirane brave od legure cinka u desnom remenu. Uključujući remen za prtljagu. Registrirani dizajn®
    Ukratko, torba za prijenosno računalo dizajnirana je posebno za siguran transport elektroničkih uređaja, s fokusom na zaštitu i organizaciju. S druge strane, ruksak je svestrana torba koja može nositi razne predmete, uključujući prijenosna računala, a poznata je po svojoj udobnosti i praktičnosti bez ruku. Izbor između to dvoje ovisi o vašim specifičnim potrebama i načinu života.

Ostale ruksake možete pronaći ovdje.

Boja

Crna 103, Tamnoplava 104

Možda će vam se također svidjeti…