, , ,

POTPUNO AUTOMATSKI KIŠOBRAN CAMBRIDGE OTPORAN NA VJETAR


Robustan kišobran iz kolekcije Cambridge sa DAS (Double Automatic System – automatsko zatvaranje i otvaranje) i sustavom protiv vjetra.
Značajke: čvrsti metalni okvir, nadstrešnica izrađena od jakog poliesterskog pongeea i ručka presvučena ABS plastikom za sigurno držanje i ugodan osjećaj.
Kišobran savršeno pristaje u žensku torbicu.
Zaštitni poklopac uključen.
Dimenzije: presavijena duljina: 29 cm; Φ 990 mm
Preporučeni tisak: sitotisak

*Cijene su podložne promjenama zbog stanja na svjetskom tržištu.

Cijena: 16,00  + PDV

POTPUNO AUTOMATSKI KIŠOBRAN CAMBRIDGE OTPORAN NA VJETAR

Neobično robustan kišobran iz kolekcije Cambridge sa DAS (Double Automatic System – automatsko zatvaranje i otvaranje) i sustavom protiv vjetra.
Značajke: čvrsti metalni okvir, nadstrešnica izrađena od jakog poliesterskog pongeea i ručka presvučena ABS plastikom za sigurno držanje i ugodan osjećaj. Kišobran savršeno pristaje u žensku torbicu. Zaštitni poklopac uključen.
Dimenzije: presavijena duljina: 29 cm; Φ 990 mm
Preporučeni tisak: sitotisak

Kišobrani

Kišobran je idealan poklon jer ne postoji osoba kojoj nije potreban. S njim nikada nećete pogriješiti ako ga odaberete za promotivni materijal vaše tvrtke. Svaki kišobran sastoji se od drvenog, metalnog ili plastičnog štapa koji na svom kraju ima dršku, rasklopivih žica i nepropusnog platna. U osnovi ih dijelimo na automatske i ručne, odnosno na one koje moramo sami otvoriti. S vremenom su se od velikih klasičnih razvili mali, sklopivi kišobrani koji su praktični za spremanje u torbu.
U ponudi imamo kišobrane raznih boja, dimenzija i veličina. Na svaki od njih možete otisnuti poruku ili logo svoje tvrtke te tako za vrijeme kišnih dana dobiti „hodajuću“ reklamu.

Boja

im 001 crna, im 004 zelena, im 006 Žuta, im 007 Narančasta, im 008 Crvena, im 033 Tirkizna, Ljubičasta 132, R 32 Roza, R 12 Siva, R 22 Svijetlo plava, R 23 Kraljevski plava

Možda će vam se također svidjeti…