, ,

Punjiva svjetiljka od 3W


Dugotrajna punjiva svjetiljka koja se može puniti s vremena na vrijeme pa nema potrebe za zamjenom baterija što ovu svjetiljku čini održivim izborom.
Aluminijska svjetiljka od 3 W proizvodi 130 lumena i snop do 200 metara.
Uključuje 3 načina osvjetljenja: svijetlo, kratka svjetla i bljeskanje.
Sa svojom ocjenom IPX 4 pogodan je i za korištenje u lošim vremenskim uvjetima.
S ugrađenom litijskom baterijom od 2200 mAh koja omogućuje vrijeme korištenja do 8 sati.
Uključujući mikro USB kabel za ponovno punjenje putem USB utičnice.

*Cijene su podložne promjenama zbog stanja na svjetskom tržištu.

Cijena: 26,08  + PDV

Punjiva svjetiljka od 3W

Dugotrajna punjiva svjetiljka koja se može puniti s vremena na vrijeme pa nema potrebe za zamjenom baterija što ovu svjetiljku čini održivim izborom. Ova aluminijska svjetiljka od 3 W proizvodi 130 lumena i snop do 200 metara. Uključuje 3 načina osvjetljenja: svijetlo, kratka svjetla i bljeskanje. Sa svojom ocjenom IPX 4 pogodan je i za korištenje u lošim vremenskim uvjetima. S ugrađenom litijskom baterijom od 2200 mAh koja omogućuje vrijeme korištenja do 8 sati. Ponovno punjenje traje otprilike 2 sata. Uključujući mikro USB kabel za ponovno punjenje putem USB utičnice.

 

Mali setovi alata su nešto što ne koristite baš često, ali kada se nađete u problemu onda su vam prijeko potrebni. Koliko puta ste se našli u situaciji da vam treba nožić, lampica, metar za mjerenje i strugalica za led. Ili vam se pak odšarafio vijak na biciklu, a vi nemate odvijač. Ovi praktični priručni alati idealan su poslovni poklon ili znak pažnje djelatnicima. Odaberite iz naše bogate ponude proizvod po želji, otisnite svoj logotip ili reklamnu poruku i prezentirajte svoju tvrtku, proizvod ili uslugu.

Možda će vam se također svidjeti…