, , , , ,

ZIDNI SAT SAINT-TROPEZ


Zidni sat s okvirom od crnog eloksiranog aluminija i staklenim pokrovom.
Vrhovi su crno-bijeli, što ih čini jasno vidljivim na kontrastnim šarenim brojčanicima sata.
Ima tihi kvarcni pokretni mehanizam koji osigurava izdržljivost i precizno vrijeme.
Dimenzije: 258 x 258 x 45 mm
Dostupan u 13 boja.
Sat je pakiran u poklon kutiji.

*Cijene su podložne promjenama zbog stanja na svjetskom tržištu.

Cijena: 21,00  + PDV

ZIDNI SAT SAINT-TROPEZ

Zidni sat s okvirom od crnog eloksiranog aluminija i staklenim pokrovom. Vrhovi su crno-bijeli, što ih čini jasno vidljivim na kontrastnim šarenim brojčanicima sata. Može se označiti logotipom vaše tvrtke kako bi sat dobio jedinstven izgled. Estetski dizajn pristaje i uredskom i kućnom interijeru. Sat ima tihi kvarcni pokretni mehanizam koji osigurava izdržljivost i precizno vrijeme. Dostupan u 13 boja.
Sat je pakiran u poklon kutiji.

zidni sat
Uredski prostor je mjesto na kojem dnevno provodite puno vremena. Kako vam je on „drugi dom“ važno je da vama i vašim strankama bude udoban, lijepo dizajniran i profesionalan. Osim prostora, tu su i brojne sitnice koje vam olakšavaju svakodnevan rad i koje vam uvijek trebaju biti pri ruci. Od blokova (notesa) za pisanje, etuia za posjetnice (vizitke), kutijica za olovke, samoljepljivih blokića do zidnih satova i keramičkih šalica bez kojih jutarnja kava ne bi bila moguća.

Više odabira satova imate na linku.

Boja

00 Bijela, im 001 crna, im 003 siva, im 004 zelena, im 005 Plava, im 006 Žuta, im 007 Narančasta, im 008 Crvena, im 018 Svijetlo plava, im 024 Ljubičasta, im 033 Tirkizna, im 085 Mornarski plava, R 32 Roza