hoodie haljina

Jesenski noviteti u trendi pastelnim bojama

jesenski noviteti

JESENSKI NOVITETI

U TRENDI PASTELNIM BOJAMA

Pratimo modne trendove i dobro znamo da pastelne boje imaju svoje mjesto u ormaru. Pastelne nijanse nastaju prigušivanjem osnovne boje bijelom, a rezultat su vrlo nježne, svijetle i svježe nijanse. Vrlo dobro funkcioniraju kao osnova za kombinacije s mnogo zasićenijim ili kontrastnim bojama.
​​​​​​​
Inspirirajte se i odaberite svoju pastelnu nijansu.

Jesenski noviteti su atraktivne polo majice u duo konceptu FOCUS 232 (M), 233 (Ž). Njihovu pastelnu boju ističe kontrastna traka u odgovarajućoj nijansi na ovratniku, na rubovima rukava, na stražnjem rubu te s koncem u prošivu gumba donjeg dijela.

Ovi detalji daju polo majicama novu osobnost, a vaša odjeća može izgledati ležerno i elegantno u isto vrijeme. Polo majice dostupne su u 13 kombinacija boja, gramature 180 g/m2 i sastava 65% pamuk i 35% poliester.

Popularne hoodice CAPE 413 (M), 414 (Ž) u stilu klokana proširili smo i čitavom paletom ne samo pastelnih boja. Boje badema (21), svijetli kaki (28) i ledeno siva (51) predstavnici su svjetlijih, pastelnijih nijansi. Zasigurno će vas razveseliti dodatak tamnije ponoćno plave (87), vojničke (69) i denim (60) nijanse.

majice s kapuljačom
pastel_denim

HOODIE HALJINA

Među jesenske novitete ubrajamo i žensku hoodie haljinu SNAP 419 koja spaja udobnost popularnih hoodica s modnim trendovima. Svestrane su, praktične, lake za kombiniranje i zahvaljujući njima u tren oka možete dočarati stylish outfit. Uz veću težinu od 320g/m2, možete ih nositi i u jesen na nižim temperaturama! Svidjet će vam se udobnost i kvaliteta materijala. Pletivo sa nečešljanom unutarnjom stranom čini se lakšim unatoč većoj gramaži i popularan je izbor za haljine sportskog i elegantnog izgleda. Vrlo je ugodna na dodir, savitljiva i topla.

hoodie haljina

NAŠ SAVJET
Učinite svoj outfit zanimljivijim i posebnim kombiniranjem haljine SNAP 419 s tajicama BALANCE 610.

Proširenje odabranih muških proizvoda u
veličinama 4XL – 5XL:

Za ovu sezonu proširili smo veličine muške varijante sweatshirta CAPE 413 za 4XL u bojama: crna (01), mornarsko plava (02), žuta (04), kraljevsko plava (05),
crvena (07) i tamno siva melanž (12) te po 5XL u bojama: crna (01),  mornarsko plava (02) i tamno siva melanž (12).

Proširili smo mušku softshell jaknu PERFORMANCE 522 za veličinu 4XL u bojama crna (01), mornarsko plava (02), kraljevsko plava (05) i crvena (07).

Svi jesenski noviteti nalaze se u WEBSHOPU. Provjerite, odaberite i naručite – sve u nekoliko klikova.