premium radna odjeća

Premium radna odjeća – kolekcija VERTEX

premium radna odjeća

PREMIUM RADNA ODJEĆA

Nova VERTEX kolekcija spaja tehnološki napredna vlakna, udobnost i dobar izgled. Tako radna odjeća može biti vrlo izdržljiva, fleksibilna i elegantna u isto vrijeme!

Modni trendovi, trajnost i fleksibilnost za svakodnevne radne aktivnosti. VERTEX kolekcija nudi sve to. Kolekcija VERTEX namijenjena je onima koji ne pristaju na kompromise. Za one koji traže više! Trajnost, funkcionalnost i dizajn.

rimeck besplatna majica

RECALL R07 majica kratkih rukava s logom marke RIMECK na DAR.
Kupite bilo koji Vertex proizvod u našem Webshopu i dobit ćete majicu na poklon.

Promocija besplatnih poklona ne odnosi se na štitnike za koljena SHIELD A99.

zimska softshell muška jakna w55

VERTEX W55 i VERTEX CAMO W56

Zimska softshell jakna pruža savršenu kombinaciju topline i zaštite od hladnoće. Ni loše vrijeme vas neće spriječiti u poslu. Funkcionalni 3-slojni izolirani softshell s membranom i termo-reflektirajućom zonom na stražnjem dijelu.

muške radne hlače w07

HLAČE​​​​​​​ VERTEX W07 i VERTEX CAMO W09

Dizajn, izdržljivost i fleksibilnost bez kompromisa

Hlače VERTEX dizajnirane su gdje god su potrebni i izdržljivost i sloboda kretanja, naglašene vanjskim dizajnom. S vrlo izdržljivim CORDURA® materijalom, funkcionalnom završnom obradom koja odbija prljavštinu i nevjerojatnim dizajnom, hlače nude maksimalnu fleksibilnost i udobnost. Elastični pojas s podignutim leđima i elastičnim umetkom čine ih udobnima pri svakom pokretu. Osim toga, nadopunjuju ih praktični i funkcionalni džepovi i ventilacija na stražnjoj strani koljena. Pojedinačne hlače razlikuju se po sastavu materijala i vrsti tkanja.

 W09 na zalihi od 24. 10. 2022

muške traper radne hlače w08

VERTEX W08

Radni klasici od trapera

Radne traperice VERTEX W08 izrađene su od izdržljivog, ali mekanog kepera koji nije potrebno održavati. Završna obrada koja odbija prljavštinu i mnoštvo džepova omogućuju svestranu upotrebu u zahtjevnim poslovima. Dizajn trapera naglašava vaš stil u svakom trenutku.

Korištenje materijala CORDURA® čini hlače još otpornijima, posebno protiv deranja i trganja.

VERTEX W41

Kretanje bez ograničenja

Udoban i vrlo funkcionalan rastezljivi flis izrađen je od glatkog, rastezljivog mikro poliestera koji se brzo suši. Zahvaljujući upotrebi elastina zajamčena je fleksibilnost kretanja bez ograničenja. Majica s kontrastnim elementima je prozračna i topla u isto vrijeme. Udobnost jamče raglan rukavi s rupom za palac, koji su podstavljeni kontrastnom elastičnom trakom.

W41 na zalihi od 12/2022

SHIELD A99

Lagani ergonomski oblikovani jastučići za koljena dizajnirani za rad klečeći. Štitnici su kompatibilni sa svim varijantama hlača iz kolekcije VERTEX. Zaštitite svoja koljena.

VERTEX PROIZVODI